Jokerweek 2011


Jokerweek 2011 – OCCASION: voorbereiding

Na 3 jaar Jokerweken in de plateau, is het tijd om nog eens een Jokerweek-editie buiten de plateau te houden. En de locatie waar we heen gaan, staat ons toe om er dit jaar een echte DOE-Jokerweek van te maken. Er wordt niet enkel ontworpen, maar de resultaten worden ook gebouwd op schaal 1:1.

Daarom is het nodig dat alle studenten van 1ste Bachelor tot 1ste Master zich op voorhand inschrijven in equipes en een basisreeks gereedschappen meebrengen per samengestelde equipe.

Er is een drieledige opdracht voor alle studenten de week vóór de Jokerweek:
1. Maandag 28/03 om 13u inschrijven in equipes in de Hongaarse zaal (naast de Vakgroepbib). Elke equipe -8personen- bevat minimum 1 student 1ste Master en 1 student 3de Bachelor. er moet ook ingeschreven worden voor enkele activiteiten van de 2de Masterstudenten.
2. Alle personen van jullie team op voorhand opzoeken en contacten uitwisselen voor tijdens de week.
3. Een basispakket werktuigen meebrengen per equipe. jullie hebben nodig: schaar, breekmes, doosje nagels, schroevendraaiers, werfhelm, hamer, boormachine, handzaag, nietjesmachine, strijkijzer, naald en draad, bol sjortouw, tang, beitel, plooimeter, handschoenen, tape, verdeelstekker, verlengkabel, verfborstels, pen en papier (geen pc) en vuile kleren.
Jullie hoeven dit materiaal maandag nog niet mee te hebben naar de site, maar zorg dat alles in Gent ligt! Zonder werktuigen komen jullie in de problemen.

De Werklocatie wordt nu nog niet medegedeeld, maar dit en zoveel meer komen jullie te weten op de niet te missen introductie: MAANDAG 04/04 om 9u in het UFO. Jullie krijgen daar alle informatie omtrent de opdracht, de activiteiten en de achtergrond van het project!

Het Jokerteam

SPREAD THE WORD

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s