woe 17.02 | Grote Instapvergadering

dlk’s grote instapvergadering, woensdag 17 februari om 17u30 in de hongaarse zaal, met een bonus voor al wie een vriendje of vriendinnetje meebrengt!

Je bent benieuwd naar de werking van de loeiende koe en hebt zin om mee in te stappen, dan is woensdag je langverwachte dag. De loeiende koe stelt zichzelf voor, en maakt duidelijk wat ze is, wat ze niet is, wat ze doet,… en formuleert een antwoord op al je vragen.

Verder bespreken we de opvolging van enkele oudgedienden die de koe op het einde van dit jaar na een lange carrière zullen verlaten. We lichten je in over het reilen en zeilen van de jokerweek, met de voorstellen, taken, rechten en plichten van vakgroep, loeiende koe en studenten. De koeredactie is al een tijdje aan het werk rond architectuuronderwijs, en geeft een stand van zaken met betrekking tot de resultaten van de studentenbevraging, de artikels die in het koeboekje zullen verschijnen en het colloquium en lezingen omtrent architectuuronderwijs die op het programma staan. Ten slotte bekijken we hoe we koebar, koefilmt, koefeest en koerator dit semester zullen verderzetten.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.