di 20.10 | RELEASEPARTY//KOEBAR!

De Loeiende Koe stelt met trots haar vernieuwde architectuurmagazine aan u voor. De redactie is er enige tijd geleden met verdacht veel enthousiastelingen ingevlogen. Het resultaat van al dit nieuwe geweld wordt extra in de spotlight gezet met een eigen…

RELEASEPARTY//KOEBAR !

dinsdag 20 oktober, vanaf 18h

in de Hongaarse Zaal
(tussen bib en atelier1)

Waarom al die heisa?

Wel, het Koeboekje biedt vanaf dit academiejaar net dat tikkeltje meer. Om te beginnen wordt in dit magazine de focus gelegd op een bepaald thema. Dit biedt ons – studenten – de mogelijkheid actuele interesses en leemtes binnen de opleiding uit te lichten. Zo staat deze editie volledig in het teken van duurzaamisme. Denkmodellen over duurzame architectuur zijn meer dan ooit gewenst. In de gebundelde teksten gaan we dan ook kritisch op zoek naar wat schuilt achter het modewoord ‘duurzaamheid’.

Natuurlijk brengen we bovenop dit alles nog steeds de markantste studentenprojecten, van atelier tot schrijfopdracht. Rem Koolhaas is passé, uw nieuwe inspiratiebron komt eraan!

Hoe krijg ik nu zo’n Koeboekje?

Kom met ons drinken op de release van de nieuwste telg. Bij aankoop van een Koeboekje krijg je trouwens een oud nummer GRATIS!

Niet te missen!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.